Corona afspraken

Corona afspraken

Beste klant,


Maandag 8 juni 2020 kunnen we eindelijk terug openen. We zijn blij je terug te mogen begroeten, van maandag tot en met zaterdag tussen 11 en 22 u  (keuken van 11.30u tot 14.30u en 17.00u tot 21u30).  

Wij moeten ons aanpassen door een aantal maatregelen die ons opgelegd worden en hebben hiervoor je volledige medewerking en begrip nodig.

Reserveren is niet verplicht maar gezien het beperkt aantal plaatsen is het  voor ons erg praktisch als we op voorhand weten wie wanneer komt. (Je kan reserveren voor het terras, maar voor het weer kunnen we niet instaan)

Menukaarten worden afgeraden, daarom stellen wij voor onze kaart te raadplegen op internet (www.deappelleuven.be) wifi is gratis beschikbaar. Je kan eveneens onze suggestieborden raadplegen.

Bij aankomst vragen we te wachten tot we een plaats aanwijzen en hierbij de afstandsregel te respecteren. Ondertussen moeten we je op de regels wijzen (zie verder). Bij je bestelling vragen we te vermelden of je peper, zout en /of dressing wilt (deze zijn individueel verpakt en mogen niet op de tafel staan).

De voornaamste regels zijn:

  • Niet ziek zijn 
  • Afstand houden
  • De tafel alleen te verlaten om naar het toilet te gaan
  • Regelmatig de handen te wassen

De twee toiletten zijn enkel toegankelijk voor  1 persoon. Ontsmet voor en na gebruik de wc-bril en alles wat je aanraakte. Na gebruik was je handen en ontsmet de kraan. We danken je hiervoor want het is onbetaalbaar personeel aan te werven om dit te doen.

De rekening wordt aan de tafel betaald. We dringen er op aan te betalen met kaart of contactloos, baar geld kan erg besmettelijk zijn.

We vragen je vooral geduld en begrip te tonen. Wil je er rekening mee houden dat we sterk beperkt worden in capaciteit en dus ook minder personeel kunnen inzetten.

Onze afhaaldienst blijft beschikbaar tijdens de openingsuren van de keuken. Je kan bestellen via telefoon of onze website en zelf afhalen (korting van 10%) of via deliveroo of take away.


We hopen je nog dikwijls terug te zien in goede gezondheid.


Het Appel team


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x